Standard maakt er een doelpuntenfestival van in eerste wedstrijd nieuwe seizoen

Bart Ver Elst
| 5 reacties

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelde donderdagavond zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen RFC Tilleur. De Rouches waren meteen succesvol tegen de laagvlieger en het publiek werd verwend met maar liefst acht doelpunten.

Standard Luik bracht in beide helften twee verschillende elftallen aan de aftrap. De enige speler die mocht blijven staan, was doelman Guillaume Hubert. Tilleur kwam verrassend op voorsprong, maar na tien minuutjes maakte Edmilson gelijk vanaf de stip.

Hattrick Emond

Halverwege de eerste helft zette diezelfde Edmilson de Rouches op voorsprong. 1-2 was ook de ruststand. Na de pauze vond Emond nog drie keer de weg naar de netten en zo werd hij de absolute matchwinnaar.

Ook Tilleur scoorde nog twee keer en zo was de eindstand 3-5. De Rouches zijn dus met een overwinning aan het nieuwe seizoen begonnen.