Wilmots countert de felle uitspraken van Lukaku: "Wie mij kent, weet dat ik de ballen heb"

Redactie
| 0 reacties
Wilmots countert de felle uitspraken van Lukaku: "Wie mij kent, weet dat ik de ballen heb"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku zit in topvorm dit WK en scoorde al vier keer. De aanvalsleider van de Rode Duivels voelt zich prima in zijn vel onder Roberto Martinez.

Met Martinez aan het roer kende Lukaku zijn beste twee jaren als international. Big Rom voelt het verschil met de periode voordien. "Ik had honderd procent het gevoel dat Wilmots me niet wilde laten spelen", zei hij in aanloop naar het WK in 'Hoogvliegers'.

"Ik snap niet waarom Romelu dat heeft gezegd", countert Vital Borkelmans, voormalig assistent van Wilmots, in Het Nieuwsblad. "Na alles wat de coach voor hem heeft gedaan. Wij hebben hem toch altijd gesteund? Zelfs toen hij bij Everton op de bank zat, hielden we hem bij de nationale ploeg."

"Eerlijk waar: ik weet niet wat hij bedoelt"

Naar eigen zeggen vond tijdens de beslissende kwalificatiematch tegen Andorra een incident plaats. Wilmots liet Lukaku toen uit de ploeg. "Als Wilmots ballen heeft, zal hij wel vertellen wat daar is gebeurd", liet Lukaku eerder optekenen.

"Wat de ballen betreft, die heb ik", reageert Wilmots. "Wie mij kent, weet dat. Maar eerlijk waar: ik weet niet wat hij bedoelt. Ik heb Romelu er proberen over te bellen, maar hij belde mij niet terug. Ik heb Mario Innaurato (voormalig physical coach van de Duivels, nvdr.) gecontacteerd. Is daar iets gebeurd dat ik niet heb gezien?"

"Ik heb die wedstrijd tegen Andorra benaderd als een vriendschappelijke match. Ik wilde kijken wie Romelu bij een eventuele blessure zou kunnen vervangen en daarom speelde Depoitre. Romelu heeft dat in zijn hoofd misschien vertaald naar 'de coach heeft geen vertrouwen in mij.' Misschien vindt hij dat de domste reden ooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties