Aad De Mos doet nu al gewaagde voorspelling voor Frankrijk - België

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Aad De Mos doet nu al gewaagde voorspelling voor Frankrijk - België
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels staan bij de laatste vier van het WK. Brazilië ging in een razend spannende clash voor de bijl.

De Mos zag hoe de Belgen hun geliefkoosde spel perfect uitvoerden. "Ze hebben de beste counter van alle ploegen in de wereld. En drie spelers van wereldklasse: Lukaku, Hazard en De Bruyne", aldus De Mos bij VI.

KDB maakte op knappe wijze de 0-2. De Bruyne speelde voor het eerst in een rol die bij hem past, als valse nummer 9, die terugzakt op het middenveld. Hij leidde alle counters in en werkte zelf de 0-2 af. De Bruyne heeft het ongelijk van zijn trainer bewezen. Dit mag hij nooit meer veranderen. Het is op een goed moment gekomen."

Beste keeper van de wereld

Achterin hield Thibaut Courtois de Belgen meermaals recht. "Ze hebben wat geluk gehad in het begin, dat dwing je ook af. En ze hebben ook de beste keeper van de wereld: Courtois."

Wat brengt de halve finale van dinsdag volgens De Mos? "Frankrijk kan ook domineren, en levensgevaarlijk zijn in de omschakeling. Zij hebben twee heel grote spelers: Griezmann en Mbappé. België heeft er meer, en een keeper die een klasse beter is dan Lloris. Dat gaat België naar mijn gevoel toch weer winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties