Stijn Vreven laat zich uit over Jimmy De Jonghe: "Ik ben niet rancuneus"
Nils Wens
| 0 reacties

Stijn Vreven heeft meer uitleg gegeven over Jimmy De Jonghe

Stijn Vreven laat zich uit over Jimmy De Jonghe: "Ik ben niet rancuneus"
Foto: © photonews

Zaterdag staat de wedstrijd tussen Beerschot en Sporting Lokeren op het programma. Voor Stijn Vreven is het uiteraard een speciale wedstrijd, maar ook Jimmy De Jonghe keert terug naar zijn ex-club.

Vorig seizoen heeft Jimmy De Jonghe Beerschot verlaten en volgens de verdediger klikte het niet met de trainer. Nu komen ze elkaar opnieuw tegen bij Lokeren en Vreven zou volgens Gazet Van Antwerpen deze week dan ook een gesprek willen aangaan met de linksback. 

"Ik ben niet rancuneus", vertelt Vreven. "Ik behandel al mijn spelers altijd op dezelfde manier. Een speler kan mij niet liggen, maar als hij zijn taken goed uitvoert, zal hij altijd spelen. De voetbalwereld is klein, dus het is misschien een goede les voor hem."

Filipovic

Vreven kreeg ook slecht nieuws, want Filipovic is geblesseerd uitgevallen en hij zou enkele maanden niet kunnen spelen. Filipovic was een sterkhouder centraal achterin en de trainer beseft het. "Hij is een heel goede speler, maar ik ga niet beginnen klagen. Ik ga werken met de spelers die wel inzetbaar zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws