kvmKV Mechelen
lieLierse SK
1-0
2-0
Datum: 14/06/2007 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Eindronde: speeldag 6
Stadion: Achter de Kazerne
Galamatch Achter De Kazerne
Bart Hermans
| 0 reacties
Galamatch Achter De Kazerne
Foto: © SC

Vanavond ontvangt KV Mechelen in eigen stadion Lierse voor de slotwedstrijd van deze eindronde. Vermits Mechelen sinds zondag op KV Kortrijk al zeker is van promotie doet deze wedstrijd voor de eindronde zelf er niet veel meer toe. Bij Mechelen willen ze er een galamatch van maken en het afscheid van Bert Dhont en Bart Van Zundert vieren. Voor Lierse is het een afscheid van het hoogste niveau en ongetwijfeld de afscheidsmatch voor vele spelers die volgen jaar nog graag in eerste klasse willen spelen.
 
Voor de laatste wedstrijd van de eindronde kan Lierse terug een beroep doen op de uit schorsing terugkerende Mario Verheyen. Ook Marco Ingrao (rugblessure) is terug van de partij. Frans en Ernandes zijn nog wel gekwetst.
 
Selectie SK Lierse:ANDIC Marko, DE CORTE Thomas, DEVELER Kane, INGRAO Marco, JANSSENS Chris, KUMS Sven, MILLER Charlie, MOONS Jan, MUSLIN Marko, PEETERS Bob, SNELDERS Kristof, THOMPSON Kenny, VAN DER JEUGT Sven, VAN DER ZIJL Jerome, VERHEYEN Mario en WEUTS Koen.
 
Bij Mechelen kan trainer Peter Maes beroep doen op de hele kern op de gekwetste Iddi na:
 
Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Breuer Nils, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dierick Yannick, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Goessens Kristof, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Om 18h00 worden de spelers op het stadhuis verwacht voor de huldiging.De spelers en de technische staf groeten rond 18.15u van op het balkon van het stadhuis alle supporters. KV Mechelen roept overigens op om Mechelen en het stadion de dag van de wedstrijd geelroder dan ooit te kleuren.
Na de huldiging van de spelersgroep roept Malinwa iedereen op om in een geelrode stoet richting het stadion te trekken. De optocht vertrekt om 18.30u aan de Grote Markt en komt meer dan op tijd aan voor de uitverkochte wedstrijd tegen Lierse SK die pas om 20.30u
begint in een uitverkocht stadion.

KV Mechelen vraagt uitdrukkelijk om na de wedstrijd het veld niet te betreden. De Mechelse kern zal immers uitvoerig gehuldigd worden voor de meer dan tienduizend supporters. Om dat vlekkeloos te laten verlopen, moet het veld vrij blijven. Indien er toch een bestorming
van het terrein zou volgen, wordt de huldiging afgelast. In de tribunes blijven is dus de boodschap.
Achteraf vindt Achter de Kazerne nog een afsluitend feestje met dj én een optreden van de Mechelse band Frituur Paula plaats.

Meer nieuws

2e klasse