desDessel Sport
lomLommel SK
Datum: 31/03/2007 19:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Lorzestadion
Alles of niets voor KVSK United?
Niels Hendriks
| 0 reacties
Alles of niets voor KVSK United?
Foto: © SC

KVSK United staat voor een levensbelangrijk degradatieduel bij concurrent Dessel Sport. Als de Limburgers met nul punten huiswaarts keren van de korte verplaatsing naar Dessel kijken ze op tegen een kloof van 8 punten met de eerste veilige plaats. De degradatie naar derde klasse is dan bijna onafwendbaar.

KVSK United staat momenteel op een gedeelde zestiende plaats met Waregem. Als United voor het eerst sinds 9 december nog eens weet te winnen komen ze terug tot op twee punten van hun tegenstander van vandaag, Dessel Sport. Met een wedstrijd minder gespeeld dan Waregem en Dessel is dan nog alles mogelijk. Winnen is dus de opdracht voor de troepen van Philip Haagdoren.

De coach kan voor het eerst terug beroep doen op Harald Pinxten. De onfortuinlijke verdediger is terug fit na een maandenlange zware revalidatie. Het valt nog wel af te wachten of de trainersstaf hem al direct voor de leeuwen gaat gooien in deze razend belangrijke partij. Het enige vraagteken voor Haagdoren is de twijfelachtige Govert Boyen, de doelman zou eventueel voor het eerst in drie jaar bij KVSK United een wedstrijd kunnen missen. 

Meer nieuws

2e klasse