Hamme VW
kvmKV Mechelen
Datum: 20/05/2007 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vigor-Wuitens
Hamme ontvangt zondag KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Hamme ontvangt zondag KV Mechelen
Foto: © SC

Vigor Wuitens Hamme ontvangt zondagnamiddag KV Mechelen voor de laatste competitiematch van dit seizoen. De deelnemer in de eindronde van vorig jaar staat op een teleurstellende dertiende plaats in het klassement maar versloeg thuis wel al Dender en Antwerp. Bij Hamme willen ze dus maar al te graag de scalp van die derde grote ploeg. De laatste wedstrijden haalden de Oost-Vlamingen een vijf op vijftien. Na de trainerswissel Verkempinck – Capa speelde de ploeg veel attractiever en stelde het een verlengd verblijf in tweede klasse veilig. Mede hierdoor kreeg de trainer dan ook een contractverlenging.
 
 KV Mechelen wordt zeker vice-kampioen en moet volgende week aan de bak ik de eindronde met Antwerp, KV Kortrijk en SK Lierse. De laatste wedstrijden behaalde de troepen van Peter Maes een vijftien op vijftien. Zondag kan Mechelen mits winst de derde periodetitel binnenhalen. Voor de eindronde doet die er niet toe maar het is toch een soort prijs die ze dan zeker hebben. Lang leek het er op dat de Geelroden zondag met hun B-elftal zouden aantreden uit vrees voor schorsingen maar nu blijkt dat de gele kaarten en eventuele schorsingen pas volgend seizoen zouden tellen. Enkel bij een rechtstreekse rode kaart telt de schorsing in de eindronde.
 
Bij de thuisploeg zijn Salievski (operatie achillespees), Vlaeminck (operatie palettapees) en Reigel (operatie meniscus) onbeschikbaar. De Smet keert terug uit schorsing, doelman Baert is hersteld.
 
Selectie VW Hamme: Baert; Goossens, De Smet, Van Der Heyden, Petrovic; Kestens, Butera, De Meyer; Van Hyfte, Djamba Shango, De Ridder,Meul, Koppen, Traore, D'Haeseleer, Versyp.
 
Bij de bezoekers uit Mechelen is Abdul-Yakuni Iddi  voor twee maanden buiten strijd na zijn operatie aan de buikspieren en de adductoren. Ook Jeroen Mellemans is er niet bij. Hij kampt met een contractuur aan de hamstrings en kreeg vandaag van de medische staf enkele dagen rust voorgeschreven. Kristof Goessens (knie) sluit normaliter volgende week bij de groep aan. Voor het overige is iedereen inzetbaar.

Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Bij Hamme moeten Meul, Petrovic en Reigel oppassen voor hun derde gele kaart. Bij de bezoekers zijn dit Ivens, Van Hoevelen, Biset, Geudens, Kielo-Lezi, Van Goethem en Vleminckx. Zoals eerder gezegd hebben deze kaarten geen gevolgen voor de eindronde maar wel voor de eerste wedstrijd van het volgende seizoen.

De heenwedstrijd eindigde op 1-0 voor de Mechelaars met een doelpunt van Issame Charaï.
 
VW Hamme – KV Mechelen op zondag 20 mei 2007 om 15h00 onder leiding van de heer Jean-Baptist Bultynck.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze