desDessel Sport
kvmKV Mechelen
Datum: 07/10/2006 19:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Lorzestadion
Dessel ontvangt KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Dessel ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Dessel ontvangt zaterdagavond KV Mechelen in het Lorzestadion. KV Mechelen heeft vorige week tegen Antwerp zijn eerste nederlaag geleden en de jongens van Maes willen direct terug aanknopen met een overwinning om hun puike competitiestart luister bij te zetten. Dessel won vorige week op Ronse en heeft zich in de middelmoot genesteld. In eigen stadion werd er nog niet gewonnen maar Antwerp en Oostende hadden het knap lastig met de kempenaars. Antwerp kon na een 3-3 gelijkspel nog aan de haal gaan met een puntje, Oostende pakte op het nippertje de volle buit. Met KV Mechelen ontmoeten Dessel-spelers Van Briel en Lopez-Ruiz hun ex-ploeg.
 
Bij Dessel komt Imagbudu terug uit schorsing. Camara en Vandenwijngaert zijn nog out. Bij KV Mechelen is Vleminckx geschorst. De Pauw,Vanbelle en Mellemans zullen in de tribune moeten toekijken want zij zijn nog steeds gekwetst.  
 
Vorig seizoen werd het 1-0 in het Lorzestadion, toen scoorde Bula-Bula. Hij zal er normaal zaterdagavond ook weer bij zijn. Achter de Kazerne werd het 2-1.
 
Nog even meegeven dat er nog een evenement plaatsvindt in de omgeving van het stadion en er dus veel verkeer zal zijn. Degene die de wedstrijd willen zien zullen dus op tijd moeten vertrekken.
 
De selecties vind je ==> hier
 
Dessel Sport - YR KV Mechelen op zaterdag 7 oktober om 19h30 onder leiding van de heer Joeri Van De Velde.

Meer nieuws

2e klasse