eupEupen
lomLommel SK
1-0
Datum: 14/10/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Kehrweg Stadion
Moeilijke verplaatsing voor KVSK United
Niels Hendriks
| 0 reacties
Moeilijke verplaatsing voor KVSK United
Foto: © SC

KVSK United trekt op zaterdagavond naar de Oostkantons om Eupen partij te geven. Eupen boekte vorig weekend hun tweede zege van het seizoen door Ronse te verslagen. KVSK United daarentegen ging in de slotminuten onderuit bij Dender, wat meteen zorgde voor een kloof van elf punten tussen hen en de leiders uit Denderleeuw.

 

In het klassement verschillen beide clubs amper twee punten. Vooral KVSK United mag niet tevreden zijn met elf punten en een teleurstellende achtste plaats na acht speeldagen. Het belangrijkste voor de ploeg van Peter Balette is punten pakken, en dan is een verplaatsing naar Eupen niet meteen iets waarop je als trainer zit te wachten. Beide clubs ontmoette elkaar tot dusver drie maal en KVSK United slaagde er nog niet in om van Eupen te winnen. De eerste twee ontmoetingen eindigde op een gelijkspel, maar vooral de laatste ontmoeting zullen ze in Limburg nog niet vergeten zijn. In de vijfde ronde van de Beker van België moest United immers het onderspit delven bij Eupen na verlengingen en een owndoelpunt van Harald Pinxten. En deze Pinxten liep tijdens deze wedstrijd dan ook nog een erg zware blessure op die hem allicht het volledige seizoen langs de kant zal houden.

 

Bij KVSK United is aanwinst Lutula nog niet speelgerechtigd. De tweede aanwinst, Baratto, moet nog wedstrijdritme opdoen bij de reserven. Peter Balette kan ook niet beschikken over sterkhouder Philip Haagdoren die out is met een rugblessure. 

Selectie KVSK United: Verwachte elf: Govert Boyen, Matthias Trenson, Harm Luyten, Jo Geerinckx, Vincent Euvrard, Davy Heymans, Robin Peeters, Christophe Delande, Dimitri De Condé, Marcos Pereira, Ode Thompson. Wisselspelers: Lorenzo Netteb, Roy Meeus, Kenny Clabots, Pieter Mbemba, Kersten Lauwerys 

AS Eupen – KVSK United op zaterdag 15 oktober 2006 om 20h00 onder leiding van de heer Marc Goudeseune.

Meer nieuws

2e klasse