lomLommel SK
wesWesterlo
1-0
2-0
3-1
3-2
Datum: 23/03/2013 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Komt Westerlo naast Oostende aan de leiding?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Komt Westerlo naast Oostende aan de leiding?
Foto: © SC

Westerlo kan een uitstekende zaak doen. Indien het vanavond wint op het veld van Lommel United, dan komt Westerlo -voorlopig- mee aan de leiding met Oostende. De Kemphanen zullen echter anders voor de dag moeten komen dan afgelopen woensdag.

Dat het woensdag slecht was tegen Dessel, stak niemand bij Westerlo onder stoelen of banken. Het puntenverlies van Oostende en de 18 op 18 moet voor het nodige vertrouwen zorgen bij de Kempenaars. Elke wedstrijd is in deze slotfase van de competitie levensbelangrijk, puntenverlies kan de titel kosten en dat beseft men maar al te goed.

Coach Frank Dauwen kan voor deze partij geen beroep doen op de geblesseerden Iachtchouk, Van Belle en Van den Buijs. Aangezien het om een inhaalwedstrijd gaat, is Wouter Corstjens niet speelgerechtigd. Zijn plaats zal, net zoals tegen Dessel, ingenomen worden door Schuermans.

Lommel United kampeert op de 10e stek in het klassement en maakt een zorgeloos seizoen door. De Limburgers wonnen de partij in de heenronde en zullen ook nu hun huid duur verkopen. Bij Lommel zijn Trossard en Omolo niet speelgerechtigd.

Wie wint vanavond? Waag een gokje en win bij Unibet!

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK