antAntwerp
lomLommel SK
0-1
78' Wouter Scheelen (pen)
Datum: 19/08/2016 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Bosuil
Ambitieuze coach: "Denk wel dat we iets kunnen rapen op Bosuil"
Dirk Pieters
| 0 reacties

Coach Fraeye van Lommel ziet het zitten voor uitmatch op Antwerp

Ambitieuze coach: "Denk wel dat we iets kunnen rapen op Bosuil"
Foto: © photonews

Vrijdagavond krijgt Antwerp het bezoek van Lommel United. De Limburgse club is goed begonnen aan de competitie en zakt met vertrouwen af naar de Bosuil na de 0-4 overwinning op het veld van Tubeke. Afwachten of coach Fraeye dezelfde elf tussen de lijnen zal brengen.

Ook vorig seizoen ging Lommel United lopen met de drie punten uit Antwerpen. Aan coach Fred Vanderbiest om daar dit seizoen verandering in te brengen.

De coach kan nog geen beroep doen op Ndiaye, de controlerende middenvelder is nog geschorst. Ook minder goed nieuws is er voor de geblesseerden Joren Dom en Nicaise Kudimbana: beide spelers vielen uit tegen Roeselare en missen de wedstrijd tegen Lommel.

De oefenmeester van Antwerp zal opnieuw enkele knopen moeten doorhakken in aanvallend opzicht. Krijgen Limbombe, Dequevy en Buyl opnieuw hun kans? Of is er deze keer wel een basisplaats voor Dierckx, Camus en Remacle? Die laatste is terug na een blessure.

Antwerp – Lommel lijkt op papier een wedstrijd tussen David en Goliath, maar het verleden leek dit soms helemaal anders uit te draaien. “Ik was onder de indruk van Antwerp tegen Roeselare, maar ik denk wel dat Lommel op Antwerp iets kan rapen”, aldus coach Karel Fraeye.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze