cerCercle Brugge
ohlOH Leuven
Irvin Cardona (pen) 63'
1-0
Datum: 05/01/2018 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Jan Breydel

Aan de arbeid: Cercle Brugge en OH Leuven spelen laatste troeven uit: "Erbarmelijk veld? Geen excuus"

Aan de arbeid: Cercle Brugge en OH Leuven spelen laatste troeven uit: "Erbarmelijk veld? Geen excuus"
Foto: © photonews

Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen of er wordt alweer gevoetbald. In 1B staan we voor twee erg belangrijke maanden, de eerste match is meteen een toptreffen.

In Jan Breydel nemen Cercle Brugge en OH Leuven het namelijk tegen elkaar op. Beide teams hebben weinig andere keuze dan 'gewoon' te winnen. Beide teams waren vooraf bij de favorieten voor promotie, maar zagen Beerschot-Wilrijk de eerste periode pakken.

En dus moet het in de tweede periode gebeuren. Cercle Brugge staat daarin na zes speeldagen tweede, op nauwelijks een puntje van leider Lierse. OH Leuven staat derde op twee punten van de Vereniging en kan dus haasje-over doen.

Jan Breydel

De Belder is geschorst bij De Vereniging, Rodas geblesseerd. Nieuwkomer Hoggas zit wel meteen in de selectie van vrijdagavond en kan dus meespelen met de ploeg van Franky Vercauteren. Kan hij zich meteen laten zien?

Op de webstek van OH Leuven maakt coach Pearson zich zorgen over de staat van het veld in Jan Breydel er niet goed bijligt: "Het zou erbarmelijk liggen, heb ik gehoord. Dat is jammer, maar het mag geen excuus zijn. De mindset is goed bij mijn jongens."

Wie opent 2018 met een overwinning? Een thuiszege maakt van een bonus aan 200% tot 80 euro meteen 168 euro, als de bezoekers winnen loopt het zelfs op tot 280 euro!

Meer nieuws

2e klasse