Datum: 01/09/2018 17:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
De transfermarkt is toe, tijd om te voetballen: kan OHL of Westerlo Lommel onder druk zetten in 1B?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg OHL - Westerlo hier LIVE

De transfermarkt is toe, tijd om te voetballen: kan OHL of Westerlo Lommel onder druk zetten in 1B?
Foto: © photonews

De transfermarkt is gesloten, hoog tijd om ons weer op het competitievoetbal te concentreren. In 1B wordt dit weekend speeldag 4 afgewerkt.

Beerschot Wilrijk legde vrijdagavond Union Saint-Gilloise met het kleinste verschil over de knie. Om 17 uur kijken Oud-Heverlee Leuven en KVC Westerlo elkaar in de ogen.

De club uit de studentenstad haalde vrijdag nog drie nieuwkomers naar het King Power at Den Dreef Stadion. (Lees er HIER meer over) Net als vorig seizoen gaat OHL met een ruime kern op zoek naar het promotieticket.

Eerste nederlaag voor Westerlo

De troepen van Pearson begonnen met een 5 op 9 aan het seizoen en verloren nog niet. De manschappen van Peeters wel. Westerlo ging vorige week verrassend op eigen veld onderuit tegen Union (1-3), waardoor een einde kwam aan de lange reeks van duels zonder nederlaag.

De Kemphanen haalden met Ghandri (Antwerp) en Antunes (STVV) nog twee jongens uit 1A naar 't Kuipje. Westerlo trekt met een 4 op 9 in de koffer naar Leuven.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Meer nieuws

2e klasse