berBergen
rupRupel Boom
Datum: 21/12/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Kan Rupel Boom ook tegen Bergen stunten?
Kan Rupel Boom ook tegen Bergen stunten?
Foto: © SC

De grote vraag is of derdeklasser Rupel Boom zijn parcours in de Beker van België kan blijven voortzetten. Na OHL en Anderlecht krijgt het nu immers Bergen voor de voeten geschoven. Volg het duel hier mee om 20u30...

Rupel Boom verraste in het Astridpark Anderlecht en het bekeravontuur van de Antwerpenaren is dus reeds geslaagd. Hun grote troef vanavond is dat ze weer zonder enige druk kunnen komen voetballen.

Normaal gezien zou een eersteklasser zijn reserven speelkansen geven tegen een derdeklasser. Maar verwacht wordt dat Denis Van Wijk geen risico's neemt en zijn volledige A-ploeg laat opdraven.

Opstellingen:
Bergen:
Werner, Monteyne, Sapina, Timmermans, Blondelle, Bourabia, Lepicier, Matthys, Perbet, Zola, Ibou
Rupel Boom: Smet, Poorters, Beyens, Mertens, De Troetsel, Pellegriti, Pietermaat, Snoeys, Van Der Westerlaken, De Smedt, Ventose

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Bergen is favoriet. Een gokje op Rupel Boom daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Bergen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 215 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Rupel Boom wint u 1175 euro.

Meer nieuws

Beker van België