cluClub Brugge
cerCercle Brugge
Datum: 28/11/2012 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Jan Breydel
Live Club en Cercle treffen elkaar in bekerderby
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club en Cercle treffen elkaar in bekerderby
Foto: © SC

Brugge maakt zich op voor de tweede stadsderby van het seizoen. Club ontvangt vanavond om 20.45u buur Cercle in de achtste finales van het bekertoernooi.

Blauw-zwart kruist woensdagavond de degens met groen-zwart in de achtste finales van de Beker van België. De twee Brugse clubs, die in competitieverband op zoek zijn naar hun beste - of iets betere - vorm, staan in het eigen Jan Breydelstadion lijnrecht tegenover elkaar. Voor Club is het winnen van de Cup een doel op zich, terwijl Cercle met een (stunt)zege tegen de buren op zoek gaat naar een dosis vertrouwen om de slechte resultaten van de voorbije maanden in de nabije toekomst af te wenden.

Foeke Booy kan voor de partij tegen zijn ex-club geen beroep doen op Club-huurling Bakenga. Verder zijn Mertens, die weliswaar dicht bij zijn rentree staat, en Carvalho out. Iachtchouk is ziek. Aan de overzijde zijn Stenman en Larsen ondertussen teruggekeerd, al krijgt die laatste opnieuw rust. Vazquez, Zimling en Trickovski zijn onbeschikbaar, Blondel zit een derde van vier schorsingsdagen uit.

De partij wordt om 20.45u op gang geblazen door scheidsrechter Delferière en is natuurlijk LIVE te volgen via onze website.
 

Herpakt Cercle zich tegen Club?

Club is de uitgesproken favoriet. Cercle kan u echter een degelijke duit opbrengen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Club wint, krijgt u 87 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Cercle bij UNIBET van 60 euro kan u 375 euro opleveren!

Meer nieuws

Beker van België