Datum: 28/11/2012 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Freethiel
Live Kan Oostende stunten tegen Waasland-Beveren?
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Kan Oostende stunten tegen Waasland-Beveren?
Foto: © SC

Waasland-Beveren neemt het vanavond in de beker op tegen KV oostende. Oostende heeft al laten zien dat het wat in zijn mars heeft, nadat het OH Leuven uit de Cup kegelde.

Waasland-Beveren won op de vorige speeldag van de Cofidis Cup van tweedeklasser Brussels. Het had daar wel verlengingen voor nodig. Na doelpunten van Gary, Plut en Cavens werd het 1-3 in het voordeel van de Waaslanders. In de competitie gaat het hen minder voor de wind. Ze staan voorlopig voorlaatste en riskeren degradatie. Waasland-Beveren hoopt vanavond te winnen, zodat ze opnieuw in een goede flow kunnen terechtkomen. 

Oostende verraste op de vorige speeldag door OH Leuven over de knie te leggen. De West-Vlamingen toonden zich gretig en kwamen 2-0 voor. Vijf minuten voor affluiten maakte Leuven de aansluitingstreffer.

Het duel vindt plaats op het scherpst van de snee. Waasland-Beveren doet het in de competitie niet zo heel goed en dat laat zijn sporen na. Ook in de beker tegen Brussels had het moeite. Oostende stuntte daarentegen op de vorige speeldag al door Leuven eruit te kegelen, lukt het opnieuw tegen een eersteklasser? De supporters hebben er alvast zin in, want de bus voor de verplaatsing naar de Freethiel is volgeboekt.

Selectie Waasland-Beveren: Michael Clepkens, Kristof Lardenoit, Kassim Doumbia, Jurgen Cavens, Rachid Farssi, Mickael Seoudi, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Wesley Sonck, Jonathan Rowell, Daniel Cruz, Alain Pierre Mendy, Sam Vermeylen, Cédric D’Ulivo, Siebe Blondelle, Vito Plut, Colin Coosemans, Christophe Lepoint en Mahammad Ghadir.

Kan Oostende stunten?

Waasland-Beveren is de uitgesproken favoriet. Oostende kan u echter een degelijke duit opbrengen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Waasland-Beveren wint, krijgt u 114 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Oostende bij UNIBET van 60 euro kan u 228 euro opleveren!

Meer nieuws