stvSTVV
kvkKV Kortrijk
Datum: 12/12/2012 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Stayen
Live Kortrijk zonder Nfor, Mulemo en Zukanovic tegen STVV
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Kortrijk zonder Nfor, Mulemo en Zukanovic tegen STVV
Foto: © SC

Sint-Truiden ontvangt Kortrijk in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België. Hein Vanhaezebrouck zet met Mulemo, Zukanovic en Nfor enkele sterkhouders op de bank.

De winnaar van deze kwartfinale treft in de halve finale Oostende of Cercle. Een haalbare kaart en dus koesteren beide teams toch wel de ambitie om door te stoten. In de vorige bekerronde bracht Guido Brepoels bij STVV een veredeld B-elftal aan de aftrap maar daar zal vanavond geen sprake van zijn. Zelfs Davy Schollen wordt wellicht op de bank gehouden zodat Davino Verhulst gewoon zijn plaats onder de lat behoud, ook in de bekercompetitie.

Pillot, de reservedoelman van Kortrijk, heeft meer geluk. Hij mag straks wel aan de aftrap komen. Hein Vanhaezebrouck moet wel gaan schuiven door de onbeschikbaarheid van Mulemo en van Pavlovic. Mogelijk krijgt Kamghain hierdoor zijn kans. Kortrijk viel de voorbije weken uit de top zes in de competitie waardoor de beker nog belangrijker wordt.

Wie de wedstrijd wil bijwonen, kan vanavond nog afzakken naar Sint-Truiden. De inkomprijs bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op STVV daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat Kortrijk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET  215 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van STVV strijkt u 310 euro op.

Meer nieuws

Beker van België