Datum: 26/09/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Joseph Marien stadion
Live Genk experimenteert tegen Union
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Genk experimenteert tegen Union
Foto: © SC

Racing Genk neemt het vanavond op tegen derdeklasser Union St-Gillis. In de volgende ronde kan de topper tegen Standard plaatsvinden, maar dan moet Genk Union wippen. De Limburgers zagen Standard gisteren winnen van Moeskroen.

Trainer Mario Been heeft de ambitie om de beker uiteindelijk te winnen, want dat is de snelste weg naar Europees voetbal. Toch zal het niemand verbazen dat de Nederlander zijn beste spelers aan de kant laat. Enkel vaste waardes Jelle Vossen, doelman Kristof Van Hout en Koulibaly staan aan de aftrap. De andere basisspelers krijgen een intensieve training op hun bord, om zich zo klaar te stomen voor de wedstrijd tegen KV Mechelen van volgend weekend.

Aan de aftrap komen vooral spelers die regelmatig op de bank belanden. Ook jeugdspelers kunnen hier hun visitekaartje afgeven. “Het is nu aan de spelers die minder aan bod komen om mij de selectie voor de wedstrijd tegen KV Mechelen aanstaande zaterdag moeilijk te maken. Ik heb in deze jongens alle vertrouwen”, vertelde de oefenmeester.

Ook toptalent Siebe Schrijvers zit op de bank. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij enkele minuten krijgen tijdens het duel tegen Union.

Opstelling Racing Genk: Van Hout, Walsh, Koulibaly, Tshimanga, Hubert, Kumordzi, Croux, Limbombe, Vossen en Plet.
Bank Genk: Wertelaers, Baerts, Hamalainen, Peeters, Ayub, Trossard, Schrijvers en Kennedy

Opstelling van Union Sint-Gilles is nog niet bekend.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Racing Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Union daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 115 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Union strijkt u 1200 euro op.

Meer nieuws

Beker van België