kvoKV Oostende
antAntwerp
0-1
0-2
Datum: 23/09/2015 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Diaz Arena
Vanderhaeghe kijkt straks Antwerp in de ogen: "Altijd verrassingen in Beker... Maar niet in Oostende!"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Yves Vanderhaeghe wil met KV Oostende ook in de Beker van België hoge ogen gooien

Vanderhaeghe kijkt straks Antwerp in de ogen: "Altijd verrassingen in Beker... Maar niet in Oostende!"
Foto: © photonews

Met KV Oostende - Antwerp FC staat er vanavond een enorm leuke affiche op het programma in de Beker van België. Yves Vanderhaeghe heeft echter geen zin om de oudste club van 't land iets te gunnen. "Ik heb ook ambitie in dit toernooi."

Cédric De Volder in Oostende

Het wordt een leuke wedstrijd: de leider uit de eerste klasse tegen dé te kloppen ploeg uit de tweede divisie. Yves Vanderhaeghe is dan wel van plan om enkele jongens rust te geven, maar van onderschatting is geen sprake. 

"We hebben een brede kern en dat is een voordeel om ook in de Beker van België goed voor de dag te komen. Ik heb namelijk dezelfde ambities in dat toernooi als in de competitie."

Ik heb dezelfde ambities in de Beker als in de competitie

Yves Vanderhaeghe

Toch is de voormalige Rode Duivel meer dan op zijn hoede voor the Great Old. "Er zijn altijd verrassingen in een bekercompetitie. Maar we gaan vermijden dat die verrassing in Oostende voorvalt."

Pakken de Kustboys de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 82 euro op. Denk je eerder dat Antwerp FC voor een stunt van formaat zal zorgen? Dan mag je maar liefst 348 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws