chaCharleroi
cerCercle Brugge
Datum: 23/03/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Wie wint de laatste match van de reguliere competitie?
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Wie wint de laatste match van de reguliere competitie?
Foto: © SC

Charleroi en Cercle Brugge werken vanavond de laatste wedstrijd van de reguliere competitie af. Voor de Karolingers staat er niet meer op het spel. Cercle Brugge weet straks in welke groep van Play-Off 2 het in actie komt.

Maandenlang was de afgelaste wedstrijd CharleroiCercle Brugge een steekspel dat naast het terrein werd afgewerkt. De groen-zwarte vereniging kreeg een forfaitscore cadeau omdat Charleroi er niet alles aan had gedaan om zijn terrein bespeelbaar te maken.

Net voor de laatste speeldag kreeg Charleroi toch gelijk van het Belgisch Arbitragecomité voor de Sport. De Karolingers zagen een nieuwe strohalm voor het behoud in eerste opduiken, maar na het gelijkspel op Westerlo staat er niets meer op het spel voor de ploeg uit het Zwarte Land.

Cercle Brugge, dat de wedstrijd onder voorbehoud speelt, kan bij winst nog een plaatsje klimmen in het klassement. Dan komt het in Play-Off 2 uit tegen KV Mechelen, STVV en Lierse. Bij een nederlaag of een gelijkspel ontmoeten de West-Vlamingen Westerlo, Zulte Waregen en Germinal Beerschot.

U kan de wedstrijd vanavond LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite. 

Meer nieuws