Datum: 27/02/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Stayen
Kan STVV de drie punten thuis houden?
Michiel Derwael
| 0 reacties
Kan STVV de drie punten thuis houden?
Foto: © SC

Vandaag staat de laatste inhaalwedstrijd van het seizoen op het programma. STVV ontvangt in eigen huis Cercle Brugge. De Kanaries moeten de drie punten thuis houden om een een goede zaak te doen in het behoud in eerste klasse.

Beide ploegen kenden problemen in de aanloop van deze wedstrijd. Zowel Cercle als STVV kregen te maken met enkele tegenslagen. De winteraankopen zijn ook in deze wedstrijd niet speelgerechtigd. Voor STVV is deze wedstrijd van cruciaal belang.

De Kanaries kunnen de drie punten goed gebruiken in de strijd tegen de degradatie. Bij winst slaan ze een kloof van vijf punten met Lierse en Eupen. STVV-coach Guido Brepoels kreeg te maken met een ziektegolf. Zes spelers en de coach hadden de buikgriep, maar het heeft geen gevolgen voor de Limburgers. Vincent Euvrard is na een schorsing terug paraat.

Voor Cercle komt deze wedstrijd ongelegen. Met de bekerwedstrijd van woensdag in het verschiet, geeft coach Bob Peeters enkele spelers rust. Ook Cercle kreeg te maken met enkele problemen. Evens liep een breuk in zijn hand op en Iachtchouk is nog onzeker.

Opstellingen

STVV: Van Der Jeugt, Mennes,Euvrard, Odoi, Mutombo, Kotysch, Wagemakers, Delorge, Schouterden, Sidibe en Deferm.

Cercle Brugge: Coppens, Evens, Vidarson, Wang, Boi, Serebrenikov, Foley, Sergeant, Reis, De Roose en D’Haene.

Meer nieuws