gnkKRC Genk
cluClub Brugge
Datum: 06/02/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Luminus Arena
Vadis in de basis, Perisic in de spits
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Vadis in de basis, Perisic in de spits
Foto: © SC

Racing Genk ontvangt om 18 uur Club Brugge voor de topper van de 25ste speeldag. De Limburgers moeten winnen om in het spoor van Anderlecht te blijven. Volg de wedstrijd LIVE op uw favoriete website.

Na de zege van Anderlecht tegen Sint-Truiden is Racing Genk genoodzaakt om tegen Club Brugge de drie punten thuis te houden. Geen makkelijke opdracht. Blauw-zwart boekte vier zeges op rij en pronkt met 18 op 21.

Adrie Koster pakt uit met enkele verrassingen. Zo verhuist Dorge Kouemaha naar de bank en moet Ivan Perisic het opnieuw als spits waarmaken. Vadis Odjidja krijgt na de hetze rond Gert Verheyen terug een basisplaats.

Bij Racing Genk zijn er geen veranderingen. Frank Vercauteren kiest voor dezelfde elf die tegen STVV gelijkspeelden.

In de wedstrijd staat er nog een extra wedstrijd op het spel. Het duel tussen Jelle Vossen en Ronald Vargas om de titel van topschutter. “Ik ga er niet wakker van liggen als Vargas mij passeert”, aldus de Rode Duivel. “Het zou fantastisch zijn om pichichi te worden”, stelt de Venezolaan.

Opstellingen:

Racing Genk: Courtois, Joneleit, Matoukou, Hubert, Töszerr, Vossen, De Bruyne, Anele, Barda, Ogunjimi en Pudil.

Club Brugge: Coosemans, Van der Heyden, Hoefkens, Dirar, Simaeys, Donk, Vargas, Geraerts, Van Gijseghem, Odjidja en Perisic.

U kan de wedstrijd hier LIVE volgen.

Meer nieuws