Datum: 07/08/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stayen
Live Kan Club alleen op kop komen?
Maarten Verhoeven
| 0 reacties
Kan Club alleen op kop komen?
Foto: © SC

Na de vermoeiende trip naar Azerbeidjan wacht voor Club Brugge een bezoek aan Stayen. STVV is van plan om zijn huid duur te verkopen op het vernieuwde grasveld. Club kan bij winst alleen aan kop komen. Lestienne staat verrassend aan de aftrap bij Club.

STVV verloor vorige week nipt op het veld van KV Mechelen. Sint-Truiden moet het nog altijd stellen zonder de geblesseerden Volders en Andrade. Taelemans zit zijn derde schorsingsdag uit. In vergelijking met vorige week mag Kotysch starten in plaats van Buysens en krijgt ook Christ een basisplaats.

Bij Club Brugge is Jimmy De Jonghe ziek, waardoor Vansteenkiste opnieuw op de linksachter komt. Stenman is nog geblesseerd, net als Van Gijseghem. Ook voor Blondel komt de match nog te vroeg. Dirar ontbrak tegen Qarabag, maar is er nu wel opnieuw bij. Hij start op de bank. Lestienne krijgt van Koster zijn kans.

Vooraf is er veel te doen rond het kunstgrasveld van STVV. "De spelers zijn heel tevreden over het veld. De bal gaat veel sneller rond", zei technisch directeur Mangelschots deze week. De vraag is wie er er vanavond voordeel uit zal halen. Donk is alvast geen fan van kunstgras. "Zo'n veld is een nadeel voor mij omdat ik zo groot ben", liet de Nederlander optekenen.

Scheidsrechter vanavond is Sébastien Delferière. U kan de match vanaf 20u30 live hier volgen.

Opstellingen:

STVV: Castro, Daeseleire, Euvrard, Kotysch, Iandoli, Mennes, Delorge, Dufer, Christ, Schouterden, Reza.

Club Brugge: Coosemans, Hoefkens, Donk, Almeback, Vansteenkiste, Odjidja, Zimling, Vazquez, Lestienne, Refaelov, Vleminckx.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 240 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Sint-Truiden wint u 780 euro.

Meer nieuws