cluClub Brugge
lokSporting Lokeren
Datum: 25/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Jan Breydel
Live Daum rekent op doelpunten van Akpala
Tomas Taecke
| 0 reacties
Daum rekent op doelpunten van Akpala
Foto: © SC

Club Brugge kan vanavond met een verlossende driepunter de rust in het Jan Breydelstadion laten terugkeren. De blauw-zwarte aanhang begint zich stilaan te roeren en ook de trainerswissel Koster-Daum wordt meer en meer in vraag gesteld.

Zonder de zieke Almeback en Meunier gaat Club Brugge op zoek naar zijn eerste punten na de winterstop. Club ging vorige zaterdag tegen KV Mechelen de boot in en kan zich absoluut geen nieuw puntenverlies permitteren. Christoph Daum laat Jordi Figueras meteen opdraven centraal achterin. Samen met Donk, Stenman en Hoefkens vormt hij de achterhoede. Centraal kiest hij opnieuw voor Vazquez, Zimling en Van Acker. Voorin komt Akpala enigszins verrassend aan de aftrap. Hij wordt geflankeerd door Dirar en Refaelov.

Christoph Daum mist geen geschorste spelers maar kan nog steeds niet beschikken over de geblesseerde Blondel, Odjidja, Deschilder en Van Gijseghem. Zoals eerder vermeld zijn ook Meunier en Almeback er dus niet bij.

Aan de overzijde is op de geblesseerde Deekman na niemand onbeschikbaar. Peter Maes heeft bijgevolg positieve selectieproblemen om een elftal op te stellen dat hetzelfde huzarenstukje als KV Mechelen wil realiseren. Lokeren tankte afgelopen weekend vertrouwen met een 2-0-zege tegen Lierse.

De Lokerse coach gunt Patosi een basisplaats ten koste van Mokulu. Ook De Bock verhuist naar de bank, El Mouataz neemt zijn plaats in.

Opstellingen:

Club Brugge: Jorgacevic, Hoefkens, Donk, Figueras, Stenman, Van Acker, Zimling, Vazquez, Dirar, Akpala, Refaelov

Lokeren: Lazic, Galitsios, Maric, Taravel, El Mouataz, Overmeire, Persoons, De Pauw, De Ceulaer, Harbaoui, Patosi

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Club Brugge is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 229,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u 900 euro.

Meer nieuws