kvmKV Mechelen
gnkKRC Genk
Datum: 25/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Achter de Kazerne
Live Been dropt Hubert onmiddellijk in de ploeg
Been dropt Hubert onmiddellijk in de ploeg
Foto: © SC

KV Mechelen is 2012 goed begonnen terwijl de motor van Racing Genk wat sputterde. Kan de landskampioen Achter de Kazerne zijn play-off I-plaats wat meer kracht bijzetten? Volg het duel hier vanaf 20u30.

KV Mechelen zette het jaar in rotvaart in met zeges tegen Bergen en Club Brugge. Gaat er nog een grote ploeg voor de bijl in het Veoliastadion? Marc Brys kan nog steeds geen beroep doen op de geblesseerden Van Loo, Biebauw, Geudens en Vidarsson, Ghomsi is geschorst. Iddi neemt de plaats van Henkens in.

Racing had het moeilijker in zijn voorbije twee wedstrijden. Tegen het bescheiden Zulte Waregem werd met moeite een punt uit de brand gesleept en ook tegen STVV liep het niet schitterend. Anthony Vanden Borre werd na die match zelfs disciplinair geschorst en zal er ook vanavond niet bijlopen. Hyland zit zijn eerste van de drie schorsingsdagen uit. Been doet wel onmiddellijk een beroep op de pas herstelde Hubert. Vossen zit op de bank en Benteke is de enige spits.

Vermoedelijke opstellingen:
Mechelen: Renard, Chen, Biset, Pandza, Destorme, Diabang, Ruiz, Iddi, Gorius, Cordaro, De Witte
Genk: Köteles, Anele, Simaeys, Tshimanga, Camus, Tözser, Buffel, Benteke, Nadson, De Bruyne, Hubert

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
KV Mechelen is licht favoriet. Een gokje op Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Mechelen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 425 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van AA Gent wint u 462.5 euro.

Meer nieuws