lieLierse SK
cerCercle Brugge
Datum: 25/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Bob Peeters op zoek naar eerherstel bij ex-club
Fabian Morren
| 0 reacties
Bob Peeters op zoek naar eerherstel bij ex-club
Foto: © SC

Lierse verloor afgelopen weekend en kan de punten toch nog steeds goed gebruiken in de strijd tegen de degradatie. Cercle Brugge moet een 4- 0-nederlaag bij Beerschot doorspoelen.

Lierse is nog niet zeker van het behoud en moet dus punten blijven sprokkelen. Cercle Brugge wil zich mengen in de strijd om play-off I, maar dan mag het niet al te veel punten laten liggen onderweg.

Lierse speelt straks zonder Ayew, Maric, Thompson en Mathisen. Frans en Huysegems zijn wel opnieuw inzetbaar. Ze zitten samen met de speelgerechtigde Nyason op de bank. Flavio en Gilberto zitten nog op de Afrika Cup.

Cercle Brugge-coach Bob Peeters kiest wellicht voor de jongeren D'Haene en Van Roose als vervangers voor de geschorsten Evens en Vidarsson. Foley zit sinds eind september nog eens in de kern.

UPDATE: Bij Cercle komen de jongeren Van Roose en D'Haene in het elftal. Bij Lierse start Wesley Sonck.

Volg de wedstrijd live bij ons vanaf 20.30 uur!

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Cercle Brugge is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 412,5 euro.

Meer nieuws