stvSTVV
cerCercle Brugge
Datum: 04/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stayen
Live STVV start met Rossini en Chatelle tegen Cercle
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
STVV start met Rossini en Chatelle tegen Cercle
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft tot dusver na de winterstop nog geen al te beste beurt gemaakt. Met 1 op 9 tuimelde Cercle uit de top zes. Kan het op Sint- Truiden aanknopen met een nieuwe overwinning?

Update:
STVV-coach Franky Van der Elst laat zijn twee nieuwe aanwinsten, Chatelle en Rossini aan de aftrap komen. Bij Cercle staat Coppens opnieuw onder de lat.

Met een gelijkspel tegen Lierse en nederlagen tegen Standard en Beerschot, moet Cercle het stellen met 1 op 9 waardoor de kloof met de top zes nu 3 punten bedraagt. Sint-Truiden bengelt helemaal onderaan met 4 punten minder dan Westerlo en lijkt zich te hebben neergelegd bij play-off 3.

Cercle-coach Bob Peeters kan geen beroep doen op doelman Bram Verbist en op Nuno Reis. Hans Cornelis keert terug uit schorsing. 

Voor Franky Van der Elst is er goed nieuws: hij kan rekenen op zijn twee nieuwe aanwinsten Chatelle en Rossini. Bovendien zijn Taelemans en Delorge inzetbaar en keert Kotysch terug uit schorsing.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Cercle Brugge is favoriet. Een gokje op Cercle daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 360 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van STVV wint u 427,5 euro

Meer nieuws