Datum: 26/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Luminus Arena
Live Vanden Borre aan de aftrap tegen Club Brugge
Fabian Morren
| 0 reacties
Vanden Borre aan de aftrap tegen Club Brugge
Foto: © SC

Het belang van Racing Genk - Club Brugge valt moeilijk te onderschatten. Vooral voor de thuisploeg, want de play-off I is nog lang niet veiliggesteld. Maar ook Club wil de Europese nederlaag tegen Hannover zo snel mogelijk van tafel vegen.

RC Genk had na vorige week het lot al in eigen handen, maar na het zien van de uitslagen van gisteren kan de landskampioen enkel maar tevreden zijn. Kortrijk verloor met 2-5 van Lokeren. Genk kan dus een flinke optie nemen op de play-off I. Eenvoudig wordt dat niet, met Club Brugge als tegenstander.

Club werd Europees uitgeschakeld door Hannover en heeft dus wat goed te maken. In schril contrast met die uitschakeling staat de 15 op 15 in de competitie. Straks kan Club dus voor een zesde overwinning op rij gaan. Bovendien houdt de ploeg van trainer Daum zo Anderlecht onder druk.

Bij Racing Genk ontbreken Masuero, Joneleit en Köteles nog. Aan de basiself verandert er weinig in vergelijking met Bergen. Enkel Thomas Buffel speelt niet vanwege liesproblemen. Daardoor verschijnt Anthony Vanden Borre nog eens aan de aftrap.

Bij Club komt in vergelijking met de wedstrijd tegen Hannover Bojan Jorgacevic opnieuw in doel. Ryan Donk neemt zijn plaats centraal in de defensie weer in.

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Racing Genk is favoriet. Een gokje bij BWIN op Club Brugge daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat RC Genk met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Club Brugge win je 285 euro

Meer nieuws