Datum: 21/03/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Luminus Arena
Live Vossen en Benteke moeten Genk naar play-off 1 trappen
Melissa Maes
| 0 reacties
Vossen en Benteke moeten Genk naar play-off 1 trappen
Foto: © SC

De topper van de laatste speeldag van de reguliere competitie is Racing Genk - AA Gent. Kan de landskampioen zich nog plaatsen voor PO1 of slagen de Buffalo's erin om de kloof met Anderlecht en Club Brugge zo klein mogelijk te houden in de aanloop naar de eindstrijd?

Melissa Maes en Robby Morren in Genk

Update
Racing Genk zag afgelopen weekend Camus en Barda uitvallen en Anele is geschorst waardoor Been zijn pionnen opnieuw moet herschikken. Vossen keert terug uit schorsing en komt naast Benteke in de spits. Nadson mag nog eens aan een wedstrijd beginnen, Limbombe en Dugary bezetten de flanken.

Bij AA Gent voert Trond Sollied slechts één wijziging door in het elftal dat zondag met 3-1 tegen Kortrijk won: Bernd Thijs neemt zijn plaats weer in waardoor Van Der Bruggen naar de bank verhuist.

Laat één ding duidelijk zijn: Racing Genk moet vanavond geen cadeaus verwachten van AA Gent. Sollied wil zijn jongens klaarstomen voor PO1 en wat geeft meer vertrouwen dan een zege in een topwedstrijd?

Voor Been worden het spannende uren. Door de tegenvallende resultaten, zondag nog 3-2-verlies tegen Westerlo, ligt de Nederlandse trainer zwaar onder vuur. Racing Genk haalt PO1 zeker als het wint, anders is het afhankelijk van de andere resultaten.

Als de landskampioen gelijkspeelt, mag KV Kortrijk niet winnen. Als Genk verliest, moet KVK ook verliezen en mag Lokeren niet winnen.

Been kan geen beroep doen op de geschorste Anele. Verder zijn bij Racing Genk Köteles, Hubert, Ayub, Barda, Camus, Masuero en Tözser geblesseerd. Ook Sollied moet enkele spelers missen: Maréval, Mboyo, El Ghanassy, M’Sila en Soumahoro. Thijs is terug beschikbaar. Boucaut zal de partij in goede banen proberen leiden.


Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Racing Genk is favoriet. Een gokje bij BWIN op AA Gent daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Racing Genk met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent win je 280 euro.

Meer nieuws