kvmKV Mechelen
cluClub Brugge
Datum: 11/09/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Achter de Kazerne
Live Club met Akpala en Meunier in Mechelen
Melissa Maes
| 0 reacties
Club met Akpala en Meunier in Mechelen
Foto: © SC

KV Mechelen begon uitstekend aan de competitie en kan mits winst mee aan de kop van het klassement komen. Club Brugge heeft voorlopig één puntje minder dan de thuisploeg. Het duel wordt om 18 uur op gang gefloten door Serge Gumienny.

Club Brugge moet op zoek naar zijn eerste uitoverwinning en dat zonder Vleminckx. Voor hem komt de wedstrijd tegen zijn ex-club KV Mechelen te vroeg. De spits is nog niet voldoende hersteld van zijn blessure. Mogelijk krijgt Akpala een nieuwe kans.

Brys kan geen beroep doen op Van Loo, Vidarsson en Geudens. De nieuwelingen Alibec en Relvas de Oliveira werden in de selectie opgenomen.

Koster mist naast Vleminckx ook Refaelov, Stenman, Kujovic, Deschilder, Vansteenkiste en Perdichizzi. Van Gijseghem en de van Udinese geleende Vydra zitten in de selectie.

UPDATE - 17:42
Club Brugge start met Akpala voorin. Ook Thomas Meunier krijgt zijn kans. Bij KV Mechelen staat Kevin Vandenbergh in de spits.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 405 euro.

Meer nieuws