cerCercle Brugge
stvSTVV
Datum: 01/10/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Jan Breydel
Live Cornelis en D'Haene niet aan de aftrap bij Cercle
Tomas Taecke
| 0 reacties
Cornelis en D'Haene niet aan de aftrap bij Cercle
Foto: © SC

Peeters neemt geen risico's en laat de pas herstelde Cornelis en D'Haene op de bank plaatsnemen. STVV treedt met dezelfde ploeg aan als vorige week tegen AA Gent.

Cercle kan geen beroep doen op de geblesseerde Foley, Baldé is wel nog inzetbaar. Beide aanvallers hadden deze week nochtans een afspraak in de operatiezaal. De Portugees zal pas later geopereerd worden.

Ook Gregory Mertens zal er zaterdagavond niet bijlopen. De centrale verdediger werd één wedstrijd geschorst nadat hij op Standard de bal met de hand uit het doelvlak hield.

Hans Cornelis en Kristof D'Haene raakten wel fit voor de partij, maar worden door Peeters voorlopig buiten de basisploeg gelaten. Iachtchouk en Van Roose krijgen het vertrouwen.

Bij Sint-Truiden is niemand geschorst maar zijn er nog steeds een pak geblesseerden: Andrade, Buysens, Delorge, Okotie, Schoofs, Van Crombrugge en Volders zijn onbeschikbaar.
Doelman Castro gaat na een procedurefout vrijuit en wordt niet geschorst voor zijn rode kaart tegen AA Gent.

Trainer Franky Van der Elst kiest voor dezelfde elf die vorige week in de slotfase onderuitgingen tegen de Gentenaars.

Opstellingen:

Cercle: Verbist, Van Roose, Portier, Reis, Evens, Iachtchouck, Neto, Vidarsson, Rudy, Janssens, Baldé

STVV:  Castro, Ngawa, Euvrard, Kotysch, Iandoli, Mennes, Daerden, Christ, Dufer, Schouterden, Reza

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Cercle is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van STVV wint u maar liefst 1072 euro.

Meer nieuws