Datum: 28/07/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Achter de Kazerne
Live Malinwa met Van Tricht en Junker tegen Charleroi
Fabian Morren
| 0 reacties
Malinwa met Van Tricht en Junker tegen Charleroi
Foto: © SC

KV Mechelen begint vanavond aan het nieuwe seizoen tegen nieuwkomer Charleroi. Van Malinwa, en bij uitbreiding de nieuwe Denen, wordt wel wat verwacht. Van Charleroi dan weer helemaal niets.

UPDATE 19:20: Bij KV Mechelen begint Van Tricht zoals verwacht in de basis. Ook twee Denen starten: Enevoldsen en Junker. De derde Deen, Nicklas Pedersen, zit op de bank. Bij Charleroi minder bekende namen. Gnohere moet vrede nemen met een plek op de bank. Eén van de bekendere spelers en aanvoerder, Ederson, start wel.

KV Mechelen liet deze zomer een nieuwe frisse wind waaien Achter de Kazerne. Harm Van Veldhoven werd als coach aangetrokken en er werden onder meer ook drie Denen binnengehaald. De resultaten in de voorbereiding waren goed, maar nu begint het echte werk pas.

Charleroi promoveerde vorig seizoen naar eerste klasse. Lange tijd was het wachten op een nieuwe coach. Uiteindelijk werd er gekozen voor de pas 31-jarige Yannick Ferrera. Tot dusver deden de Zerbra’s nog maar één transfer voor het nieuwe seizoen. De vraagtekens over Charleroi zijn dan ook heel groot.

Bij KV Mechelen ontbreken Destorme en aanwinst Van Damme. Zij zijn geschorst, net als hun collega’s bij Charleroi Kumedor en Bojovic. Bij de bezoekers zijn Lazitch en Keita ook nog geblesseerd.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Mechelen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat KV Mechelen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi wint u 600 euro.

Meer nieuws