Datum: 27/10/2012 19:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Vargas, Molins en Safari krijgen basisplaats
Vargas, Molins en Safari krijgen basisplaats
Foto: © SC

Anderlecht speelt zijn wedstrijd tegen Charleroi om 19u nadat de omgeving van het stadion geteisterd werd door een gewapende man. Bij Anderlecht wel enkele verrassingen in het elftal.

Van den Brom denkt er immers serieus aan om Vargas zijn eerste basisplaats te gunnen. De Venezolaan lijkt immers klaar voor het grote werk, maar moet wel matchritme opdoen. Tegen het bescheiden Charleroi moet dat lukken. "Vargas klopt al een tijdje aan de deur voor een basisplaats", zei Van den Brom gisteren. "Misschien krijgt hij die morgen al."

De vermoeidheid na de Europese wedstrijd tegen Zenit speelt immers ook mee. Anderlecht werkt zijn wedstrijden af aan een moordend tempo, want de Brusselaars moeten dinsdag al weer aan de bak. Rotatie zou dus geen overbodige luxe kunnen zijn. Dennis Praet mag alvast op een derde opeenvolgende basisplaats rekenen. Hij moet De Sutter gaan steunen in de aanval.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is natuurlijk torenhoog favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 145 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van de Carolo's strijkt u 700 euro op.

Meer nieuws