Datum: 03/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Guldensporenstadion
Live Lierse op zoek naar resultaat in Kortrijk
Tomas Taecke
| 0 reacties
Lierse op zoek naar resultaat in Kortrijk
Foto: © SC

KV Kortrijk wil in het eigen Guldensporenstadion geen averij oplopen tegen laagvlieger Lierse. De Pallieters hopen op hun beurt een verlengstuk te breien aan de knappe thuiszege tegen Club Brugge.

Om 20 uur geeft KV Kortrijk het geplaagde Lierse SK partij. Hoewel de bezoekers woensdag afstand namen van Club Brugge, is het lek allesbehalve boven in Lier. Chris Janssens flirt nog steeds met een ontslag, Lierse met de degradatie. Kortrijk wil na de nederlaag in Bergen voor eigen volk aanknopen met een driepunter.

Bij KVK zijn Matton, Ragolle en Carevic nog steeds geblesseerd. Schorsingen zijn er net als aan de overzijde niet. Lierse mist op zijn beurt Claasen, Frans, Farag, De Wree, Claes en Diakité.

De partij wordt om 20 uur op gang geblazen door scheidsrechter Delacour. Alles is uiteraard LIVE via onze website te volgen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Kortrijk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat KVK  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 420 euro op.

Anderlecht op 2-0 Live

Meer nieuws