kvkKV Kortrijk
zwaZulte Waregem
Datum: 08/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Guldensporenstadion
Live Wie wint de West-Vlaamse derby?
Fabian Morren
| 0 reacties
Wie wint de West-Vlaamse derby?
Foto: © SC

In West-Vlaanderen staat de derby tussen Kortrijk en Zulte Waregem op het menu. Beide ploegen kunnen een voorlopig terugblikken op een sterk seizoen.

Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck zal het wel moeten stellen zonder Ragolle, Matton en Koussalouka. Bij Zulte Waregem is er niemand geschorst of niemand geblesseerd.

Vroeger was er sprake van een fusie tussen beide teams, maar nu blijkt dat er toch ruimte is in de regio voor twee sterke eersteklassers. Zulte Waregem staat tweede, op zes punten van Anderlecht. Kortrijk staat momenteel zevende, maar wel op slechts een punt van de nummer zes Club Brugge.

Zowel Kortrijk als Zulte Waregem hebben wat goed te maken. Zulte Waregem kwam thuis niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Beerschot. Kortrijk ging met 2-0 onderuit bij Charleroi.

De wedstrijd is vanavond live bij ons te volgen vanaf 20 uur.

Volgens UNIBET kan de wedstrijd alle kanten uit

Kortrijk is de lichte favoriet. Een gokje bij UNIBET op de ploeg van Vanhaezebrouck van 60 euro levert 144 euro op. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Zulte Waregem echter met een zege lopen op bezoek bij Kortrijk, dan krijgt u bij UNIBET 168 euro bij een gok van 60 euro.

Meer nieuws