gnkKRC Genk
chaCharleroi
Datum: 19/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Luminus Arena
Live Pollet start tegen Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Pollet start tegen Genk
Foto: © SC

Racing Genk moet opnieuw zien aan te knopen met een overwinning tegen Charleroi. Bij de bezoekers maakt David Pollet zijn competitiedebuut, Kumordzi vervangt de geschorste Hyland bij Genk.

De Limburgers sloten 2012 af met 1 op 9 na nederlagen tegen Zulte Waregem en Anderlecht en een gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Woensdag bleek Zulte Waregem opnieuw te sterk zodat Genk al 4 wedstrijden op rij de smaak van de zege niet meer kon proeven.

Straks geldt geen enkel excuus meer voor de troepen van Mario Been, die bijna zijn volledige kern ter beschikking heeft om uit te kiezen. Enkel de geschorste Hyland en Anele (Afrika Cup) zijn er niet bij. Köteles neemt plaats onder de lat en op de linksachter posteert Been Tshimanga. Centraal achterin maakt Simaeys zijn wederoptreden in de competitie nadat hij afgelopen woensdag één helft speelde tegen Zulte Waregem.

Charleroi kan een aardig rapport met 9 op 15 voorleggen. Daardoor klommen de Karolo's naar een veilige 11e plaats met twee punten meer dan AA Gent. Coach Yannick Ferreira kan straks een beroep doen op zijn nieuwe aanwinst David Pollet. Sifakis neemt door de afwezigheid van Mandanda (Afrika Cup) plaats onder de lat.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi strijkt u 700 euro op.

Meer nieuws