kvkKV Kortrijk
berBergen
Datum: 23/02/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Guldensporenstadion
Live Sapina speelt 100ste wedstrijd in eerste klasse
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Sapina speelt 100ste wedstrijd in eerste klasse
Foto: © SC

KV Kortrijk en Bergen spelen zaterdag een wedstrijd zonder belang. Kortrijk verloor vorig weekend van Racing Genk en mag een deelname aan play-off I vergeten. Bergen draait een gewoon seizoen en hoopt zaterdag ook van Kortrijk te kunnen winnen.

Racing Genk doorprikte vorige week de Kortrijkse hoop op deelname aan play-off I. Zonder al te diep te gaan wonnen de Limburgers met 2-0. Zaterdagavond neemt Kortrijk het op tegen Bergen. Beide ploegen spelen een wedstrijd zonder inzet, maar willen toch winnen.

“We willen er het maximum uithalen, ook al is de trein van play-off I vertrokken. Ik zou graag de zevende plaats pakken”, reageerde Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck.

De Draken worden geplaagd door stadionperikelen. Indien het stadion niet op tijd af geraakt, dan volgt degradatie naar tweede klasse. De club kreeg intussen goed nieuws en het ziet er naar uit dat het stadion toch tijdig in orde geraakt. Tegen Kortrijk wil Bergen hun kunnen etaleren.

Voor de wedstrijd tegen Kortrijk mist Bergen nog enkele spelers. Berthelin, Nong, Franquart, Matthys en Félix liggen in de ziekenboeg.

Selectie Bergen: Debisschop, Van Imschoot, Chatelle, Van Gijseghem, Köse, De Belder, Lorenzi, Nyoni, Jarju, Le Postollec, Saussez, Werner, Angeli, Timmermans, Sapina, Ntambwe, Dupire, Monteyne

Wat doet Kortrijk tegen Bergen? Waag een gokje bij UNIBET !

Als u een 2-1 overwinning voorspelt voor Kortrijk , kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 525 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws