kvmKV Mechelen
ohlOH Leuven
Datum: 23/02/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Achter de Kazerne
Live Pakt Malinwa virtuele PO I-stek?
Pakt Malinwa virtuele PO I-stek?
Foto: © SC

Wie had dit gedacht toen er bij KV Mechelen zelfs even degradatiezorgen in zicht waren. Een paar maand later staat Malinwa op drie punten van PO I en met zondag Club Brugge-Anderlecht op het programma kunnen ze druk zetten mits winst tegen OH Leuven.

En daarvoor kan KV Mechelen weer rekenen op Thomas Enevoldsen. De Deen is terug na hinder aan de achillespees. En nog meer goed nieuws uit de ziekenboeg, want ook Boris Pandza is terug. Voor hem zal de wedstrijd tegen OHL wel nog te vroeg komen. En ook Iddi is twijfelachtig. De Ghanees zal er waarschijnlijk ook niet bij zijn.

Bij winst komt KV Mechelen de topzes binnen, op gelijke hoogte met Club Brugge, maar die moeten zondag nog aan de bak tegen Anderlecht. OH Leuven kan weer rekenen op Vanaudenaerde die terugkeert uit schorsing. Voor de Leuvenaars zijn de rest van de wedstrijden voorbereiding op de PO II.

Mechelen favoriet bij UNIBET !

Unibet dicht KV Mechelen de meeste kans op winst toe. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op de thuisploeg kan 102 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws