gnkKRC Genk
lokSporting Lokeren
Datum: 12/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Luminus Arena
Live Genk op zoek naar eerste winst tegen Lokeren
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk op zoek naar eerste winst tegen Lokeren
Foto: © SC

Racing Genk moet, na de zware verplaatsing naar Kazachstan donderdag, weer vol aan de bak tegen Lokeren. De Limburgers zijn nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen.

Tegen Cercle Brugge scoorde Genk twee keer maar defensieve blunders zorgden ervoor dat het 3-3 werd, tegen OHL kwamen de Smurfen niet verder dan een 2-2 gelijkspel na enkele dubieuze beslissing van scheidsrechter Boucaut. Dat maakt dat Genk op de derde speeldag op zoek moet naar zijn eerste overwinning van het seizoen.

Elyaniv Barda leek opnieuw een basisplaats te veroveren maar moet nu afhaken met een liesblessure. Ook Simaeys en Joneleit zijn nog steeds onbeschikbaar zodat Been zich weer moet behelpen met een nooddefensie. Hyland ging in beroep tegen zijn schorsing (1 speeldag) zodat hij wel aan de aftrap zal komen.

Lokeren kende met een overwinning op Beerschot en een gelijkspel tegen Bergen een goede start en wil daar op Genk een vervolg aan breien. Copa, Ketels en El Mouataz liggen nog steeds in de lappenmand. Verwacht wordt dat Peter Maes geen wijzigingen aan zijn elftal zal doorvoeren.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat RC Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lokeren strijkt u 450 euro op.

Meer nieuws