Datum: 15/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Gent met Eriksson, KV met Henkens
Gent met Eriksson, KV met Henkens
Foto: © SC

Gent staat momenteel op een derde plaats en wil die ook vasthouden. Vanavond krijgen de Buffalo's het bezoek van KV Mechelen, dat dringend op zoek is naar punten, want de competitiestart was ondermaats gezien de verwachtingen.

AA Gent verloor op de vorige speeldag twee punten tegen Charleroi en wil in eigen huis weer aanknopen met de overwinning. Door de blessure van Thijs en de schorsing van Van Der Bruggen komt de Zweed Magnus Erikssen aan de aftrap. Hij moet het middenveld gaan leiden.

Bij KV Mechelen staat Kenny Van Hoevelen straks in de verdediging om de langdurig gekwetste Pandza op te vangen. Onder de lat staat Tome Pacovski, want Olivier Renard zit met rugproblemen. Henkens start op het middenveld.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaan de Buffalo's  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 145 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Malinwa strijkt u 600 euro op.

Meer nieuws