kvkKV Kortrijk
chaCharleroi
Datum: 06/12/2013 01:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Guldensporenstadion
Live Invallers maken gelijk
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Invallers maken gelijk
Foto: © SC

KV Kortrijk won woensdag van Club Brugge in de beker, maar had er wel verlengingen voor nodig. Charleroi ging er van zijn kant uit tegen Zulte Waregem en aast op revanche. Vanavond kijken ze elkaar in Kortrijk in de ogen.

KV Kortrijk had woensdag verlengingen nodig tegen Club Brugge, de Kortrijkzaanse lijven zullen dus iets vermoeider aan de aftrap komen dan hun tegenhangers uit Charleroi. Hein Vanhaezebrouck gaf al aan dat hij hoopt dat het grote aantal wedstrijden niet begint te wegen.

De thuisploeg moet het al zeker zonder Stijn De Smet doen. De man van de belangrijke actie voor de goal van Santini is immers geschorst. Coulibaly en Oussalah zijn nog twijfelachtig.

Selectie Kortrijk: Keet, Clepkens, Pillot, Capon, Heylen, Martin, Reynaud, Tomasevic, De Mets, Matton, Pavlovic, Chevalier, Raman, Santini, Ulens, Ragolle, Petrovic, Mahau, Klaasen.

Ook Charleroi mist enkele pionnen. Zo is Ederson Tormena geschorst en zijn N'Ganga, Kumedor en Houdret nog steeds geblesseerd. Charleroi zal zich willen herpakken. Naast de knappe zege tegen Anderlecht liep het de laatste weken niet van een leien dakje.

Selectie Charleroi: Faidherbe, Mandanda, Renard, Dewaest, Martos, Marinos, Satli, Vervoort, Willems, Daf, François, Kaya, Kebano, Marcq, Milicevic, Gnohere, Pollet, Rossini, Thiaré.

Blijft Santini scoren?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 135 euro op. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws