Datum: 18/10/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Wie haalt het in Gent?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wie haalt het in Gent?
Foto: © Photonews

AA Gent hervat vanavond tegen Charleroi de competitie na de interlandbreak van twee weken. De Buffalo's kregen voorlopig in eigen huis nog niet veel goals binnen, maar Vahaezebrouck waarschuwt voor Charleroi.

Gent krijgt immers niet veel goals binnen, maar het komt wel vaak op achterstand. Dat moet er een beetje uit. We moeten meer de kansen creëren en benutten", aldus Vahaezebrouck. "Vorige match kwamen de middenvelders in een kansrijke positie. Normaal gezien moeten dat de aanvallers zijn."

Het gebrek aan kansen voor de spitsen baart hem zorgen. "Het ligt niet enkel aan hen. Ze moeten ook in een kansrijke positie gebracht worden. Daar moeten we aan werken." Oussalah en Belhocine zijn afwezig met rugklachten. Ook Van Der Bruggen zit niet bij de selectie.

Verder is naast de langdurig geblesseerden Puljic en Pedersen ook Gavazaj er niet bij. Hij liep een barstje in de voorvoet op bij de beloften van Albanië en is vier tot zes weken out.

Selectie Gent: Sels, Nogueira, Locigno, Pollet, Rafinha, Depoitre, Neto, Raman, Kums, Saief, Dejaegere, Maes, Asare, Nielsen, Locigno, Soumahoro, Vandenbussche, Lepoint, Foket, Gershon, Milicevic.

Pakt Gent de drie punten? Een juiste gok van 60 euro kan 93 euro opleveren als Gent wint. Die 60 euro krijgt u via ons trouwens helemaal gratis. 

Meer nieuws