Datum: 28/11/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Regenboogstadion
Gent wil leider worden in vernieuwd Regenboogstadion
Gent wil leider worden in vernieuwd Regenboogstadion
Foto: © Photonews

Zulte Waregem en AA Gent schieten het nieuwe voetbalweekend vanavond op gang in een vernieuwd Regenboogstadion. Kan de nieuwe tribune de thuisploeg vleugels geven, of pakt AA Gent minstens voor eventjes de leidersplaats?

AA Gent heeft een duidelijk doel: winnen. Dan komt het zomaar eventjes los op kop voor minstens twee dagen. En als er een gelijkspel uit de bus valt in de topper Anderlecht - Club Brugge, dan blijven ze zelfs een week aan de leiding staan.

In de heenwedstrijd ging het op en over Zulte Waregem, met dank nog aan onder anderen Habib Habibou. Ondertussen is er echter veel veranderd in de kleedkamer van de Buffalo's, die wel onder meer Kums moeten missen tegen zijn ex-club. Milicevic is er wel terug bij.

Selectie AA Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Zolotic, Pollet, Depoitre, Neto, Raman, Saief, Dejaegere, Asare, Locigno, Nielsen, Vandenbussche, Lepoint, Foket, Gershon, Milicevic

Zulte Waregem herpakte zich de weken voor het interlandreces met een 7 op 9 tegen Mechelen, Genk en Oostende, maar ging vorige zondag terug met de billen bloot bij de buur van Kortrijk.

Daardoor blijven ze voorlopig in de staart van het klassement hangen, een plek waar het zo snel mogelijk weg wil. Misschien dat de nieuwe tribune op dat gebied wel kan zorgen voor een nieuw elan. Op Colpaert na is iedereen speelklaar, N'Diaye is wel geschorst.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Cissako, Verboom, Jorgensen, Plet, Troisi, Sylla, Trajkovski, Skulason, Hazard, Mendy, Messoudi, Bruzzese, D'Haene, Bostyn, Aneke, Bongonda, Paye, Brebels en Ekangamene.

Rest de vraag: wie gaat de punten pakken vanavond? Gent is favoriet: 60 euro op hen > 147 euro. Gelijkspel? 198 euro via je gratis bonus die je via ons kan claimen.

Goed nieuws ook van Unibet: Sinds deze week kan men namelijk via home banking geld storten op de spelersrekening. Het mooiste van al is dat er geen transactiekost aangerekend wordt!

Meer nieuws