Datum: 06/12/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Le Canonnier
Anderlecht wil nu eens niet in de val lopen
Anderlecht wil nu eens niet in de val lopen
Foto: © SC

Anderlecht bezoekt vanavond Moeskroen en Besnik Hasi is op zijn hoede. Normaal, zo voor een Europese match, want paars- wit wil wel eens met de handrem opspelen in zulke confrontaties.

Al zullen de spelers wel geleerd hebben uit de match tegen Charleroi en de bijbehorende kritiek. Hasi wil daarbij Club Brugge niet te ver laten uitlopen, want tegen de play-offs wil de Kosovaar weer op één staan. 

Cyriac en Kljestan starten

Daarbij mist hij wel enkele cruciale spelers zoals Steven Defour en de geschorste Aleksandar Mitrovic. Wel kan hij weer rekenen op Anthony Vanden Borre en Dennis Praet, die met kleine kwaaltjes sukkelden. Ook Ibrahima Conte is fit voor de dienst bevonden.

Sacha Kljestan start naast Youri Tielemans op het middenveld en vooraan krijgt Cyriac de plaats van Mitrovic. Mogelijk komt ook N'Sakala aan de aftrap, waardoor Acheampong een rijtje kan opschuiven.

Bij Moeskroen komt het gevaar vooral van de snelle spitsen Diaby en Langil. "Daar moeten we op onze hoede voor zijn", aldus Hasi.

Wint Moeskroen?

Moeskroen is uiteraard de underdog tegen Anderlecht. Een goeie gok van 60 euro op Henegouwse club kan maar liefst 280 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis.

Meer nieuws