Datum: 13/12/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Luminus Arena
Ongelooflijk: Genk en Kortrijk strijden vanavond om tweede plek
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Ongelooflijk: Genk en Kortrijk strijden vanavond om tweede plek
Foto: © photonews

Kortrijk trekt vanavond als fiere tweede geklasseerde naar Genk. De Limburgers kunnen op hun beurt een geweldige zaak doen en over Kortrijk springen. Daarmee is de toon gezet: de inzet is groot.

Kortrijk is dé ploeg-in-vorm. Yves Vanderhaeghe kan straks naderen tot op één punt van leider Club Brugge. Hoeft het nog te verbazen dat men in Kortrijk op een wolk voetbalt? Het vertrouwen is bijzonder groot.

Dat kan niet gezegd worden van Genk, dat zich vorige week op alle voetbalgoden moest beroepen om een punt uit de Ghelamco Arena mee te nemen. Ondanks het mindere spel, kunnen de Limburgers vanavond zomaar de tweede plaats grijpen.

Zonder Santini

Kortrijk moet Santini missen wegens schorsing. "Daar ben ik niet rouwig om want hij is een gevaarlijke speler", reageert Alex McLeish. "Maar Kortrijk heeft genoeg hele goede voetballers. Wij zullen op ons best moeten zijn."

De Schotse oefenmeester moet opnieuw een beroep doen op enkele tieners want De Ceulaer, Gorius, Kumordzi, Hamalainen, Tshimanga en Monrose liggen in de lappenmand en Okri is geschorst. Kara is niet 100% fit, maar speelt toch.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 126 euro als favoriet RC Genk de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Kortrijk, dan kan je dat maar liefst 201 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws