Datum: 03/02/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Luminus Arena
Thuiszege tegen Oostende moet de Limburgers weer in het zadel helpen
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Thuiszege tegen Oostende moet de Limburgers weer in het zadel helpen
Foto: © Photonews

Naast al het bekergeweld dat deze week op het menu staat, werken Racing Genk en KV Oostende hun inhaalduel van speeldag 21 af. De Limburgers kunnen een uitstekende zaak doen richting PO1.

Na het verlies op Mambourg is Genk weggezakt naar een zevende stek in de klassering. Toch hoeven de manschappen van McLeish nog niet te wanhopen. Een thuiszege tegen Oostende brengt hen weer naar een vijfde plek.

De Schotse oefenmeester wil dan wel de scherpte van tegen Moeskroen terugzien. "Niets weggeven en op het juiste moment toeslaan", luidt zijn devies. "De keeper van Oostende moet meer werk krijgen dan Penneteau van Charleroi."

Die goalie is vanavond Didier Ovono. De Gabonees ging tegen Club niet vrijuit en hielp zo mee aan de derde opeenvolgende nederlaag van de Kustboys. De laatste keer dat de troepen van Vanderbiest konden winnen dateert al van de 2-0-zege tegen Cercle op 20 december.

Pikt het weireldploegsje aan met een nieuwe stunt?

In dat geval levert een gokje van 60 euro u maar liefst 360 euro op. Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed bij UNIBET.

Meer nieuws