Datum: 06/02/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Riga kan Vukomanovic meteen doen vergeten in Waalse derby
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Riga kan Vukomanovic meteen doen vergeten in Waalse derby
Foto: © Photonews

Vanavond staat met Standard - Royal Mouscron Péruwelz een regelrechte Waalse derby op het programma. Beide ploegen strijden niet alleen om de eer in Franstalig België, maar hebben ook een pak te verliezen.

Vooral bij Standard is het uitkijken naar de terugkeer van José Riga. De oefenmeester werd terug naar Luik gehaald om Ivan Vukomanovic opzij te schuiven. Al rust de schaduw van de Serviër nog steeds op flanken van Sclessin.

De Rouches moeten het overigens mogelijk zonder Jelle Van Damme doen. De aanvoerder kampt met een keelontsteking. Leuk extraatje: Standard kan zich eigenlijk geen puntenverlies veroorloven in de strijd om play-off 1.

Maar ook Royal Mouscron Péruwelz heeft de puntjes hard nodig. Les Hurlus begonnen het seizoen dan wel goed, maar vechten ondertussen om play-off 3 te ontlopen. 

Op papier maken de Henegouwers dan wel amper een kans, maar de heenwedstrijd bewees dat het niet onmogelijk is. Of zijn jullie die onwaarschijnlijke 5-2 op Le Canonnier al allemaal vergeten?

Pakt RMP opnieuw de Luikse scalp?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 540 euro op. Of denk je eerder dat Standard wraak neemt door met 5-2 te winnen? Dan mag je maar liefst 4.860 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws