Datum: 14/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Zespuntenwedstrijd op het Lisp
Zespuntenwedstrijd op het Lisp
Foto: © photonews

'Judgement Day', zowel voor Lierse als voor Cercle Brugge. Het gaat hier om een regelrechte zespuntenwedstrijd waarin Lierse zijn zoveelste laatste strohalm moet grijpen en Cercle vecht om uit de kelder te blijven.

Lierse 18 punten, Cercle 23 punten, Waasland Beveren 21 punten... Er kan dus nog wel wat gebeuren onderaan het klassement. Bij winst is Lierse nog steeds niet veroordeeld tot play-off 3 en na de onverwachte winst van vorige week leeft het weer in Lier.

Oproep van Lierse

"In aanloop naar de wedstrijd wil Lierse oproepen om als een blok achter de ploeg te gaan staan. Iedereen heeft zijn eigen mening - voor of tegen- over de gebeurtenissen van de voorbije weken."

"Maar het behoud in eerste klasse en dus een overwinning tegen Cercle moet ons gemeenschappelijk doel zijn. Vandaar onze oproep om gedurende de volledige wedstrijd de spelers te steunen", klinkt het op de website van de Pallieters.

Geen Buyl

Bij Cercle Brugge moet Vidarsson het doen zonder Stephen Buyl, de man in vorm bij de Vereniging. Hij zit immers een schorsingsdag uit. Junior Kabananga, de topschutter, is wel terug van de Africa Cup en zal zeker zijn steentje kunnen bijdragen.

Twee winsten op rij voor Lierse?

Volgens UNIBET is Lierse zelfs favoriet. Een goeie gok van 60 euro op de Kerels kan 126 euro opleveren. Winst van Waasland-Beveren spekt de rekening meer met 213 euro. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!



Meer: http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-02-14/waasland-beveren-kan-gouden-zaak-doen-tegen-kerels#ixzz3RiEV1ZDj

Meer nieuws