Datum: 22/02/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Depoitre lijkt klaar voor de Slag om Vlaanderen
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Depoitre lijkt klaar voor de Slag om Vlaanderen
Foto: © SC

Vanmiddag staat in Gent de Slag om Vlaanderen op het programma. Een kleine, iets minder interessante, versie ervan werd gisteren al uitgevochten op de Gentse Vrijdagsmarkt. Depoitre zit alvast in de selectie.

De Gentse Gouden Stier was twijfelachtig met een blessure aan de hamstrings. Hij trainde twee dagen terug nog deels individueel. Voor Gent is hij van levensbelang, dat bleek duidelijk op Charleroi vorige week. Gent mocht Matz Sels danken dat het die wedstrijd niet verloor in het Zwarte Land.

De Gentenaars konden nog niet overtuigen in de topwedstrijden, maar Vanhaezebrouck hoopt dat daar nu verandering in komt. De oefenmeester gaf aan dat zijn team nog steeds te veel kapitale fouten maakt in toppers. Hij is er rotvast van overtuigd dat Gent vertrokken is wanneer die eerste kraker eindelijk gewonnen wordt.

Kenny Saief verwerkt het overlijden van zijn vader en is er niet bij. We wensen hem veel sterkte toe.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Pollet, Depoitre, Neto, Raman, Poletanovic, Kums, Van Der Bruggen, Hajradinovic, Siskovski, Asare, Vandenbussche, Simon, Nielsen, Foket, Gershon, Soumahoro en Milicevic.

Club Brugge tankte vertrouwen in Denemarken, kan vermoeider aan de aftrap komen dan Gent. Wat ze echter ook meenemen naar de Arteveldestad, is een berg aan vertrouwen. Aalborg bleek geen partij voor Club en Refaelov groeit opnieuw naar zijn beste vorm toe. Achterin is het niet allemaal koek en ei. Engels werkt nog aan zijn revalidatie en Duarte is geschorst.

Selectie Club: Mathew Ryan, Vladan Kujovic, Sokratis Dioudis, Davy De fauw, Thomas Meunier, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Francisco Silva, Claudemir, Victor Vazquez, Ruud Vormer, Felipe Gedoz, Lior Refaelov, José Izquierdo, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Tom De Sutter en Obbi Oulare.

Wie haalt het?

Volgens UNIBET is AA Gent licht favoriet. Een goeie gok van zestig euro kan 150 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link gratis.

Meer nieuws