Datum: 22/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Achter de Kazerne
Derby op het scherpste van de snee tussen Mechelen en Lier
Derby op het scherpste van de snee tussen Mechelen en Lier
Foto: © Photonews

Het voetbalweekend wordt toch wel in stijl afgesloten. Vergeet de pseudo- toppers van 14.30 en 18 uur, want het is om 20 uur dat er pas echt gestreden wordt voor de grote belangen. Lierse wil een 9 op 9 boeken en zo eindelijk nog eens winnen Achter de Kazerne.

Het zou wel eens een lekkere wedstrijd kunnen worden Achter de Kazerne. Voor de thuisploeg zijn de belangen duidelijk: winnen om het publiek iets te gunnen in deze streekderby. En toch ook om iets zekerder te zijn van de redding.

Supporters houden best rekening met de gewijzigde verkeerssituatie rond het stadion en komen dus ook best tijdig - en/of met de fiets - naar de match kijken. Wie wil kan zich ter plekke in het rood-geel laten spuiten.

Lierse wil dan weer na de verrassende 6 op 6 van de voorbije weken doorstoten. Stel je voor dat ze alsnog winnen vanavond en zo plotsklaps niet eens meer laatste staan! 

Een levensbelangrijk duel op het scherpste van de snee dus vanavond. En ook de supporterschares zullen hun best doen om de beleving zo hoog mogelijk te maken. 

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 168 euro als Mechelen wint
  • 264 euro als Lierse wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws